Üdvözlünk megújult webáruházunkban!

Hírek, érdekességek a kosárlabda világából

2016-17 Panini Flawless Basketball előzetes bemutató

2017.11.15 14:30

 

A 2016-17 Panini Flawless basketballt, akárcsak az előző években, nagy várakozás előzi meg a gyűjtők részéről. Most bemutatjuk milyen lesz az idei kiadás.

 

A 2016-17 Flawless karton (vagy aktatáska, kinek mi tetszik jobban ) 10 kártyát tartalmaz melyből legalább 7 aláírt melyek közül mindegyik on card autogramm. A maradék 3 kártya keménytokban található amik közül az egyik alap kártya (base) vagy parallel diamond base és egy aláírt kártya. Egy doboz ára itthon ~600.000 Ft körül lesz.

Az összes kártya #/25 vagy kisebb kiadású.

A Panini a 2016-17-es kiadásban megemelte a drágakövek számát. A Flawless diamond kártyái már szimpla, dupla, tripla vagy jumbo kiadásban lesznek megtalálhatóak. Az alap szimpla #/25, a dupla #/10, a tripla #/5 és jumbo #/1 lesz. Minden doboz legalább egy diamond kártyát fog tartalmazni!

Egyéb insertek:

Championship Tag Autographs

Ezek olyan patch kártyák, amelyek olyan csapatok játékosait mutatják, akik NBA címet nyertek a megjelenített címek számával. Például, Steph Curry kártyája "4x" bajnoki jelöléssel rendelkezik. Minden kártya alá van írva.

Star Swatch Signatures

A Star Swatch Signatures egy nagyméretű swatch patchot tartalmaz egy on card autogrammal korábbi és jelenlegi játékosoktól.

Logoman Autographs

A csúcskategóriás termékek látványa ismerős lehet, az 1/1 Logoman patch kártyák a bajnokság ikonikus logófoltját tartalmazzák, neves játékosok aláírásával.

Greats

 

Egyszerű, letisztult dizájn. Néhány Hall of Fame játékos és jópár szupersztár alkotják a "Greats" insertet, köztük Shaq, Kareem, Karl Malone, John Stockton, David Robinson.

Triple Double

A Triple Double szett 3 mezdarabot és 3 gyémántot tartalmaz.

Dual Patch Autographs

A Flawless egyik alappillére a Dual Patch Autographs mely rookiektól kezdve a régi nagy sztárokik tartalmaz lapokat.

A 2016-17 Panini Flawless Basketball 2017. november 17-én jelenik meg.

 

A checklistet itt tudod megnézni