Focis kártya

Normál és prémium focis kártya csomagok és foci kártya dobozok az idei és az korábbi évekből is.

Ha szeretnél kiegészítőket (kártya tartó mappalap, toploader, one touch mágneses kártya tartó, kártya tartó album). Nálunk mindent megtalálsz ahhoz, hogy bővítsd és biztonságban tudd a saját különleges és kivételes gyűjteményed!

Keress minket nyugodtan akkor is, ha csak érdeklődnél egy lappal vagy kiadással kapcsolatban. Ha szeretnéd tudni, hogy tarthatod biztonságban sérülés nélkül a legféltettebb lapjaidat vagy a teljes gyűjteményed. Csak a cseréidet szeretnéd épségben elvinni otthoról? Szívesen adunk tanácsot, hogy melyik termékünk az ideális választás számodra. Ajándékot szeretnél és nem tudod minek örülne az ünnepelt? Segítünk választani neked, hogy tökéletes legyen a meglepetés.

A legkedveltebb focis kártya kiadások

Ha érdekel ennek a hobbinak a világa, gyűjtöd, gyűjteni szeretnéd, vagy csak körbe néznél ebben a világban, akkor a legjobb helyen jársz!

Topps, Panini focis kártya csomagok és dobozok nagy választékban!

Ha érdekel ennek a hobbinak a világa, gyűjtöd, gyűjteni szeretnéd, vagy csak körbe néznél ebben a világban, akkor a legjobb helyen jársz! Csomagok és dobozok az aktuális és korábbi szezonokból. Csak ki szeretnéd egészíteni az általad gyűjtött szettet? Nézd meg a single kártyáinkat. Több ezer lap és sokféle kiadás közül válogathatsz! Csak néhány játékost gyűjtesz? Az sem probléma, írd be a jobb felső sarokban keresőbe a keresett focista nevét és máris végig nézheted melyik lapokat találod meg a kedvenc sportolódtól.

A blogunkban folyamatosan frissülő tartalommal várunk új megjelenésekkel, termék bemutatókkal, összehasonlításokkal.

Ha a mozgóképet jobban szereted, ajánljuk neked a youtube csatornánkat, ahol feliratkozva azonnal értesülhetsz a legújabb tartalmainkról. Heti egy-két alkalommal jelentkezünk új videóval ahol régi és új kiadásokat is bemutatunk, csomagokat és dobozokat bontunk, hogy láthasd mit is szeretnél vásárolni, mi az ami legjobban tetszik és legmegfelelőbb neked.

A legfrissebb híreinket a kártya gyűjtés világából a facebook oldalunkon is követheted.
Emellett, ha nem csak a virtuális térben szeretnél részt venni a gyűjtés világában, szeretettel várunk a Dunántúl egyetlen sport és TCG kártya boltjában, közel 100 nm-en. Szakértő eladóink örömmel segítenek neked legyen bármilyen kérdésed akár a kiadásokkal, akár a lapokkal, akár a megfelelő tárolással kapcsolatban.

A blogunkban folyamatosan frissülő tartalommal várunk új megjelenésekkel, termék bemutatókkal, összehasonlításokkal.

Mi a hivatásunk? 2013 óta, mint Magyarország első olyan webshopja, ami kifejezetten csak sportkártyák és kiegészítők kereskedelmével foglalkozik, célunknak tartjuk, hogy aki kapcsolatba kerül ezzel az időtöltéssel, annak minden segítséget megadjunk, hogy örömmel tudja művelni ezt a hobbit és ne legyen se kidobott pénz a rá költött összeg, se időpazarlás az ezzel töltött szabadidő.

Mivel mi is "rabjai" vagyunk ennek a hobbibnak, így valódi gyűjtőként adunk tanácsot neked, gyűjtőknek. Az ország egyik, ha nem a legnagyobb kiegészítő termék választékával és folyamatosan frissülő termék palettával állunk rendelkezésedre itt a webáruházban vagy személyesen Veszprémben, a Horgos u. 3 alatt.

Szűrés