Üdvözlünk megújult webáruházunkban!

Hírek, érdekességek a kosárlabda világából

2018-19 Panini NBA Hoops Basketball előzetes bemutató

2018.10.10 09:09

2018-19 Panini NBA Hoops Basketball előzetes bemutató

Minden évben az új szezon kezdetét jelzi a a Panini NBA Hoops kártyáinak megjelenése, mivel ez az első kiadás az újoncokról az új csapataik mezében. 

 

Az alap megjelenés megegyezik a tavalyi kiadással, 2 aláírt kártyával dobozonként és egy inserttel/paralellel minden csomagban.

 

2018-19 Panini NBA Hoops Basketball Base

A viszonylag nagy alap szett legnagyobb erősségei a rookie kártyák. Az idei újoncok legelőször ebben a szettben mutatkoznak be csapataik mezében. Az idei RC kártyák háttere hasonló a tavalyihoz, csak kevésbé közeli a parkettázás. 

Van egy új Hoops Tribute subset is ami ma és tegnap sztárjait tartalmazza.

2018-19 Panini NBA Hoops Basketball Inserts

A 2018-19-es Panini NBA Hoops szett listája számos insertet tartalmaz melyek közül 11 csak a hobby dobozokban lesz megtalálható. Az insertekből és paralellekből átlagosan 1 van minden csomagban. 

A Backstage Pass kártyákon benézhatünk a nagy sztárok külissziái mögé. 

 

A Courtside szett idén is gyönyörű képeket mutat be a pálya széléről nézve.

 

Azonban nem csak az idei év van jelen a sorozatban hanem, mint ahogy megszokhattuk, bemutatja a tavalyi év rájátszását és a döntő mérkőzéseit. A Road to the Finals kártyák végig vezetnek a teljes utószezonon és dokumentálják a döntőbe vezető utat egyre csökkenő kiadásban. 

A limitált szériák közé tartozik a Championship Moments, Finals MVP és a Champions csapatkép a Golden State Warriorsról.

Ha déjà vu érzésed van az nem véletlen, mert a végeredmény gyakorlatilag megegyezik a 2016-17-es évvel, ugyanazzal a két csapattal (Cavaliers and Warriors) az NBA döntőjében és a döntő MVP-vel.

2018-19 Panini NBA Hoops Basketball Autographs

Annak ellenére, hogy a kártyákon általában matricás aláírások vannak, a 2018-19-es NBA Hoops autogramok iránt továbbra is nagy érdeklődést mutatnak, különösen az újoncok tekintetében.  A tűz alapó Hot Signatures kártyák a jelenlegi és a visszavonult csillagokat állítja párhuzamba, köztük a limitált Red Hot (#/25) parallelekkel.

Néhány legjobb fiatal játékos is megtalálható a Rookie Ink-ben is.

Várható megjelenés: 2018.10.24

A termék tartalma: 8 kártya/csomag, 24 csomag/karton, 20 karton/gyűjtő

2018-19 Panini NBA Hoops Basketball Hobby Box tartalma:

  • 2 Aláírt
  • 24 Inserts / Parallels