Üdvözlünk megújult webáruházunkban!

Hírek, érdekességek a kosárlabda világából

Hogyan pisilnek az NBA sztárok?

2018.10.15 15:11

A napokban bejárták a netet egy kevéssé ismert thaiföldi grafikus rajzai amik bemutatják, hogy a sztárok hogyan viselkednek a mosdóban.

Chuttapong Patrungsi- más néven a 6. Ember - aki hazájában farmerként dolgozik, szabadidejében sport témájú képregényeket rajzol, főként az NBA-vel kapcsolatban. 

Patrungsi képei ihetetlen sebességgel terjednek a neten azóta mióta az elsőt kiposztolta LeBron James, Stephen Curry, Lonzo Ball és Kyrie Irving piszoár használati szokásáról.

 

Patrungsi azóta még 3 sorozatot csinált és  Fadeaway World készített vele interjút arról hogyan lett képregény rajzoló és mi inspirálta:

"Régen a TV reklámokon és a filmeken dolgoztam, de családi okok miatt vissza kellett menni a hazámba és mezőgazdasági termelővé válnom. Emiatt több szabadidőm lett és akkor kezdtem el a 6thman Facebook oldalt. A 6thman oldalon a kedvenc sportommal, a kosárlabdával kapcsolatos rajzaimat osztom meg. Próbálom humorral keverni a sportot.  Bármelyik sportolót szeretem lerajzolni nagy fejjel ezáltal viccessé téve őket.  A "Hogyan pisilnek az NBA sztárok" ötlet onnan jött, hogy egyszer elmentem a mosdóba és elképzeltem mi lenne ha a piszoárt kosárpalánkra cserélnénk. Ez a sok vicces ötlet ebből az egy gondolatból jött és még jópár fog jönni is."

Patrungsi az NBA legendáit is bevonta az ötletbe, többek közt Shaquille O’Nealt és Allen Iversont is, de  Giannis Antetokounmpo és Dirk Nowitzki technikáját is megcsodálhatjuk.